Babynieuws: ‘Dutch Giant’ Olivier Richters en vriendin Desiree verwelkomen eerste kindje

Door Redactie

Olivier Richters, de boomlange bodybuilder die ook wel bekend staat als ‘The Dutch Giant’ is donderdag vader geworden. Hij en zijn vriendin Desiree verwelkomen hun zijn eerste kindje, Romy Elodie. 

Met een gewicht 5 kilo en een lengte van 55 centimeter is de baby bovengemiddeld groot, laten de trotse ouders weten. Tijdens de zwangerschap werd al duidelijk dat het kindje groot zou worden. “Ik ben heel trots op mijn lengte”, zei Olivier, van 2 meter 18, toen. “En ik vind het heel leuk dat ook onze nakomeling een aanzienlijke lengte gaat krijgen.”

Eigen willetje

Moeder en dochter maken het goed, laat Olivier in gesprek met ANP weten. “Ze heeft een heel eigen willetje en geeft al heel duidelijk aan wat ze wel en niet wil.”

Eerder liet Olivier weten heel blij te zijn met de komst van een kindje. “Wij hebben al jaren een kinderwens”, vertelde hij toen. Olivier en Desiree zijn al tien jaar samen.

De ‘Dutch Giant’ timmert hard aan de weg als acteur. Hij was de afgelopen jaren te zien in diverse Hollywood-blockbusters, zoals de Marvel-film Black Widow, The King’s Man 3 en Indiana Jones and the Dial of Destiny.

De acteur draaide de afgelopen maanden een grote productie in Canada. Zijn nieuwste film, Borderlands, komt dit najaar uit. In deze actiekomedie speelt de Nederlandse bodybuilder samen met Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis en Jack Black. 

NH volgende Olivier Richters eerder enkele maanden op zijn weg naar Hollywood en maakte een uitgebreide documentaire.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.